Legyen neked is egyedi céges autód a Szabó-Fólia műhely közreműködésével!

A tisztaság fél egészség – tartja a közmondás. Valószínűleg a blogban szereplő autók tulajdonosai is „tisztában” voltak ezzel, amikor elindították vállalkozásukat.

Tudtad, hogy a középkori európai nagyvárosok meghatározó többségében hogyan zajlottak az utcai „nagytakarítások”? Kiéheztetett sertéscsordákat vezettek végig az utcákon, melyek felették az ott található szeméthegyeket, így megtisztítva néhány hónapra a város területét -forrás: http://tortenelemtanulas.blog.hu/2014/06/17/igy_elt_a_kozepkor_embere

Azért a mai kultúrában ez elég érdekes látvány lenne.

Tehát hogyan jutsz el egyáltalán odáig, hogy kell neked egy ilyen feltűnő céges autó?

Cégalapítás? Az már megvan – pipa.
Telephely? Pipa.
Alkalmazottak? Pipa.
Olyan járgány, amire, ha bárki ránéz, utánakapja a fejét, hogy „Hűha, ez mi?”. És még esetleg a céged neve, elérhetőségei is szerepelnek rajta, hogy könnyen megtaláljanak? – Hoppá, az még nincs.
Valahogy pedig meg kell jelenni az utakon, ha azt akarjuk, hogy tolongjanak az ügyfelek. Ekkor találsz meg bennünket. Ha a kapcsolatot is szeretnéd felvenni velünk kattints ide!

Elmondod elképzeléseidet -de ha nincs, az se baj, kitalálunk közösen valamit-, és mi azt a legprofesszionálisabb módszerekkel és anyagokkal életre keltjük. Így válik egy hagyományos autó tekintélyt parancsoló, figyelemfelkeltő vagy éppen vicces céges járgánnyá.
Nem hiszel a szemednek? Pedig ez a valóság! Kattints ide és kérj ajánlatot most!