Vonzó egyediség
autód számára

Bővebben Ha autód külső megjelenésén szeretnél változtatni,
akkor nálunk jó helyen jársz!

Találd meg a saját stílusod!

Nem reklám, hanem esztétikai újítás!

Autódekoráció a Szabófóliától

A Te stílusod

A Te stílusod

A gépjármű dekoráció speciális területén segítünk a felhasználható alapanyagok tengerében a legmegfelelőbbet választani, az igények felmérését követően. Segítünk megtalálni a saját stílusod és az ahhoz leginkább megfelelő technológiákat!

Egyediség autódnak

Egyediség autódnak

Tedd személyessé autód megjelenését! Legyen szó saját készítésű design-ról, vagy egy jól ismert márka replikájának kivitelezéséről, nálunk könnyedén megvalósíthatod elképzeléseidet! Azt ötletet hozhatod magaddal, de szívesen segítünk a kreatív gondolkodásban is.

Technológiák és alkotás

Technológiák és alkotás

Nálunk a high-tech nyomdai technológiák találkoznak azzal a precíz szakértői csapattal, ahol az alkotó felfogás, és a kézzel végzett folyamatok végül prémium minőséget eredményeznek.

Erősítsd autód vonzerejét!

Erősítsd autód vonzerejét!

Az autódekoráció sok esetben az autó vonalainak, elemeinek hangsúlyosabbá tételét helyezi fókuszba. Máskor reprodukciós céllal keresik fel cégünket: Hogyha például egy magasabb hivatalos szériafelszereltség külső megjelenését szeretnéd viszontlátni autódon, akkor velünk a költséges szériaváltás helyett ezt könnyedén megteheted! Sérülések esetén a szériafelszereltség részét képző design elemek cseréje helyett jelentősebb befektetés nélkül állítjuk vissza az eredeti megjelenést.

Miben tudunk segíteni?

Miben tudunk segíteni?

Komplex szolgáltatást nyújtunk a grafikai tervektől kezdve a gyártáson át a telepítésig. Hozzáértő, szakképzett kollégáink megtervezik a grafikát, amit látványtervben küldünk el, így még a gyártás előtt megbizonyosodhatsz róla, hogy a tervek minden szempontból megfelelnek az elképzeléseidnek!

Kiemeljük autód egyéniségét!

Hangsúlyosabb vonalak és elemek, autódekorációval

Teljes megjelenésváltás, költséges színátfújás nélkül

Car Wrapping - színátfóliázás

A Car Wrapping előnyei

A Car Wrapping előnyei

új autók csak korlátozott színekben rendelhetők, míg fóliából több száz áll rendelkezésünkre,
a számodra legmegfelelőbb színt színkártyáról választhatod ki műhelyünkben,
használt autód megunt színét egyszerűen megváltoztatjuk,
szinte minden autó minimális szétszereléssel átfóliázható,
fóliáink nyom nélkül eltávolíthatók.

Egységes flotta, cégeknek

Egységes flotta, cégeknek

Car Wrapping megoldásaink egységes gépjármű flottaképet alakítanak ki. Szállítócégek, erdészeti és honvédségi autók százait változtattuk már azonos megjelenésűvé!

Előkészítés

Előkészítés

Műhelyünk a Car Wrapping feladatokra külön beállóval rendelkezik. A felület előkészítése, a mosás és tisztítás komoly ismereteket igényel, melynek során környezetkímélő vegyszereket alkalmazunk, ami nem tehet kárt az autó felületein. A szükséges elemeket leszereljük és zsírtalanítjuk a színátfóliázást érintő összes felületet.

Fólia telepítése

Fólia telepítése

Matt, szaténfényű, króm, vagy karbon fólia? Ez csupán néhány a lehetséges megoldások közül! Nálunk kizárólag professzionális és exkluzív minőségű alapanyagok közül választhatsz és biztos lehetsz abban, hogy a fóliák telepítését is a legmegfelelőbb szerszámokkal, komoly szakképzettséggel végezzük!

Átadás

Átadás

A színátfóliázás 3, de autótípustól függően akár 5 munkanapot is igénybe vehet. A fólia telepítését követően az autó elemeit összeszereljük és alapos minőségellenőrzést végzünk, ami garantálja, hogy mindig tökéletes minőségben történjen meg az átadás.

Hogyan zajlik a Car Wrapping mosonmagyaróvári műhelyünkben?

Színátfóliázás 3 lépésből

Cégeknek, vállalkozóknak

Autó reklámgrafika

Vidd magaddal a reklámot

Vidd magaddal a reklámot

Bármikor autóba ülsz, folyamatosan hirdetheted vállalkozásod egy jól kivitelezett autó reklámgrafikával! Egyszeri befektetéssel éveken keresztül láttathatod céged, erősítheted a márkaismertséget és növelheted vállalkozásod presztízsét!

Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

Komplex szolgáltatást nyújtunk tervezéstől kezdve gyártáson át a kivitelezésig. Tervezőgrafikus kollégáink speciális továbbképzésben részesültek, hogy a gépjárműre a való életben is megvalósítható grafikákat tervezhessünk! Jól ismerjük a felhasználható alapanyagokat, tudjuk mit várhatunk tőlük felhasználás és élettartam során. Technológiákat tekintve többnyire nyomtatással, plottervágással, vagy a kettő ötvözésével állítjuk elő a terméket.

Hozd magaddal a grafikát

Hozd magaddal a grafikát

Amennyiben nyomdailag előkészített, kész grafikát hozol magaddal, úgy az árajánlatot követően a gyártást és a telepítést szakmai csapatunkra bízhatod!

Vagy bízd ránk a grafikai tervezést

Vagy bízd ránk a grafikai tervezést

Ha nem rendelkezel kész grafikával, úgy árajánlatunk először a tervezés fázisára fog szólni, hiszen a dekoráció kivitelezését csak a kész terv elfogadását követően áll módunkban beárazni.

3 egyszerű lépés

3 egyszerű lépés

A grafikai anyag elfogadását követően időpontot foglalunk a gyártásra és a megadott határidőig legyártjuk a dekoráció alapját szolgáló elemeket. Ezt követően a tervek szerint felhelyezzük a reklámgrafikát az autó elemeire.

Egységes arculatot alakíthatsz ki

Kreatív autóreklámok

Vásárlás előtt

Látogasd meg műhelyünket

Ha szeretnéd megismerni a lehetséges megoldásokat és technológiákat, illetve kíváncsi vagy árainkra, a legjobb ha személyesen keresed fel műhelyünket!

Rólunk

Miért válassz minket?

A legelső szakemberekkel együtt kezdtük az ipart. Nincs olyan, amit e szakterületen belül ne láttunk volna. Mindig lépést tartunk a legújabb technikai és technológiai fejlesztésekkel. Szakembereink folyamatosan olyan képzéseken vesznek részt, melyek során az autófóliázás legújabb technológiai vívmányait ismerik meg, így folyamatosan biztosítani tudjuk a legmodernebb megoldásokat ügyfeleinknek.

Írj nekünk

Sokan a fényezést hibáit helyettesítve, javítási célokkal keresik Car Wrapping szolgáltatásunkat, azonban ez a technológia erre a célra alkalmatlan.

Írj nekünk

- ha szeretnél kitűnni a sorból
- ha számít a minőség, a garancia, a műbizonylat
- ha egyedi textúrákat, mintákat, hatásokat szeretnél
- ha több száz szín- és textúra közpl választanál
- ha gyors ügyintézésre van szükséged
- ha grafikai tervezésre van szükséged

Írj nekünk