Kényelmesebb utazás, innovatív védelem!

Bővebben Minimális anyagi befektetéssel jelentősen megnövelheted az utazás komfortját és az autóban ülők biztonságát, miközben az autó belterét is véded a kifakulástól.

Tedd komfortosabbá az utat!

Válts szintet az utazás komfortjában

Hő védelem - autóüveg fóliával

Védelem a napsugarak ellen

Védelem a napsugarak ellen

Autófóliáink az infravörös sugárzást akár 95%-ban is szűrik, ezzel ma a világ legerősebb hővédő fóliái közé tartoznak.

Jelentős hőmérséklet-csökkenés

Jelentős hőmérséklet-csökkenés

Professzionális hővédő ablakfóliánk autód belső hőmérsékletét akár 16°C-kal is csökkenthetik!

Kényelmesebb utazás

Kényelmesebb utazás

Sokkal kényelmesebbé válik az utazás, a műszerfal, a gyerekülés és a kárpitozás parkolás közben sem melegszik fel.

Mentesülj a káros sugárzástól

Mentesülj a káros sugárzástól

Fóliáink mintegy védőpajzsot képezve akár 99,9%-ban is visszaverik a káros UV sugarakat, megvédve a Te és utasaid egészségét. Hő- és fényvédő fóliáink óvják a szemek egészségét, hiszen megvédik a szemlencsét az elszürküléstől. Emellett a bőr számára is védelmet biztosítanak, hiszen megakadályozzák az UV sugarak mélyebb bőrrétegekbe jutását.

Védd meg autód belterét

Védd meg autód belterét

Fóliáink megvédik az autókárpitot a kifakulástól, repedezéstől, elhasználódástól. Nem csak bőr felületeket, hanem a műszerfalat, az autó teljes kárpitját kíméled, hogyha autóüveg fóliát használsz! Ha az autó bőr kárpittal van ellátva, az a nyári időszakban hajlamos a felmelegedésre, de fóliázással a felületek nem tudnak felmelegedni, így sohasem kell felforrósodott autóba ülnöd, még a legmelegebb nyári napokon sem!

Óvd egészséged autóüveg fóliával

UV védelem a káros sugárzás ellen

Érezd magad nagyobb biztonságban

Szilánk és betörésvédelem

Szilánkmentes törés baleset esetén

Szilánkmentes törés baleset esetén

Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatod egy baleset következtében az apró darabokra robbanó üvegszilánkokkal járó sérüléseket, vagy az üvegen keresztül történő lopásokat. Egy esetleges baleset folyamán fóliánk egyben tartja az üveget, és megakadályozza a szilánkok szétszóródását.

Megnehezítjük az autótolvajok dolgát

Megnehezítjük az autótolvajok dolgát

Autó üvegfóliáink mechanikai védelmet jelentenek az üvegfelületek ellenállóképességének jelentős növelésével. Így csak hangos, feltűnő és hosszadalmas procedúra során lehetséges az ablakot betörni, amely ezt követően is egyben marad, ezzel ellehetetlenítve a tolvajok próbálkozását.

Védelem a kíváncsi szemek ellen

Védelem a kíváncsi szemek ellen

Sötétebb fóliáink megakadályozzák, hogy az érdeklődők rálássanak az autóban hagyott értékeidre. Az alkalom szüli a tolvajt – tegyél ellene!

Rejtsd el a rakteret

Rejtsd el a rakteret

Kisteherautók esetében kiemelten fontos, hogy a hátsó üvegeken keresztül ne lássanak be a raktérbe. Autóüveg fóliázással műhelyünkben szakszerű védelmet biztosítunk a szállított árú biztonságának megteremtésére.

Évek óta a cégek mellett

Évek óta a cégek mellett

Nagyszámban vállaljuk flották, céges autók üvegfelületeinek fóliázását. Hivatalos fóliatelepítőként kizárólag NKH engedélyszámmal rendelkező fóliákat forgalmazunk.

Értékeid biztonságát is megteremtheted

Betekintésvédelem

Fólia kiválasztása

Fólia kiválasztása

Segítünk a számodra legmegfelelőbb anyagok kiválasztásában! Ezt követően időpontot foglalunk a műhelymunkára.

Fóliázás

Fóliázás

A lefoglalt időpontban fogadjuk a gépjárművet. Az autóüveg fóliázás egy délelőtti vagy délutáni napszakot vesz igénybe.

Műbizonylat, átadás

Műbizonylat, átadás

Az elkészült autót kitöltött, hivatalos műbizonylattal adjuk át, mely után gondtalanul élvezheted az üvegfólia által nyújtott előnyöket.

Vásárlás előtt

Győződj meg róla személyesen

Vásárlás előtt próbáld ki műhelyünkben fóliáink hatékonyságát a SkyFol tesztállomásunkkal! Biztosan tudunk meglepetést szerezni!

Rólunk

Miért válassz minket?

A legelső szakemberekkel együtt kezdtük az ipart. Nincs olyan, amit e szakterületen belül ne láttunk volna. Mindig lépést tartunk a legújabb technikai és technológiai fejlesztésekkel. Szakembereink folyamatosan olyan képzéseken vesznek részt, melyek során az autóüveg fóliázás legújabb technológiai vívmányait ismerik meg, így folyamatosan biztosítani tudjuk a legmodernebb megoldásokat ügyfeleinknek.

Írj nekünk

Segítünk a számodra legmegfelelőbb fólia kiválasztásában! Miután ez megtörtént, az előre lefoglalt időpontban fogadjuk a gépjárműved. A munkafolyamat általában egy délelőttöt vagy egy délutánt vesz igénybe, de autótípustól függően maximum egy munkanapot. Az elkészült autót kitöltött, hivatalos műbizonylattal adjuk át, mely után gondtalanul élvezheted az üvegfólia által nyújtott előnyöket.

Írj nekünk

A fóliák telepítését követően ügyfeleink sorszámozott műbizonylatot kapnak, ami a Gépjármű Felügyelet minősítésével rendelkezik. A fóliák telepíthetőségét jogszabályban korlátozzák, melynek értelmében az első szélvédő és az első oldalablakok nem tiltottak ,de fényáteresztő korlátozás alá esnek. A többi üvegfelület tetszés szerint fóliázható gépjármű felügyelet által bevizsgált fóliákkal.

Írj nekünk