Ami ebből a blogból kiderül:

Mi az a Skyfol BabyGuard autóüveg fólia?
Milyen hatások érik az autó üvegét?
Mi ellen véd a fólia?
Profi hővédelem – elegáns megjelenés
A jó idő beköszöntével egyre szívesebben mozdulunk ki a szabadba, és előfordul, hogy az autónkat is igénybe kell vennünk az úticélunk eléréséhez. Nem mindegy azonban, hogy az utastérben lévők hogyan élik meg az ott eltöltött időt. Hamar rémálommá válhat az utazás a forró nyári napon, főleg a babák és kisgyermekek számára. Nem tudnak aludni, zavarhatja őket a meleg, emiatt nyűgössé válhatnak, amitől még inkább kellemetlenné lehet a kirándulás. Ezeknek elkerülésére nyújt megoldást a Skyfol BabyGuard autóüveg fólia, ami egyedülállóan erős hővédő tulajdonságának köszönhetően a kicsik számára is komfortosabbá és nyugodtabbá teszi az utazást.

Mi az a Skyfol BabyGuard autóüveg fólia?

A Skyfol BabyGuard a babák és kisgyermekek számára kifejlesztett autóüveg fólia, mely az utazási komfort biztosítására lett kifejlesztve. Prémium minőséget nyújt, a legtartósabb színezési eljárással készült, extrém hő- és UV védelemmel rendelkezik. Üvegtörés esetén egyben tartja az üveget, így a személyi sérülés elkerülhető.


Az üveget érő hatások

Az ultraviola sugárzás a besugárzott energia mindössze 1%-át hordozza, az energia 46%-a a látható fényből míg 53 %-a az infravörös tartományból érkezik. A Skyfol BabyGuard üvegfólia az UV sugárzás 99.9 %-át, míg a látható fény és az infravörös sugárzás 95 %-át szűri ki. Ezáltal a Skyfol BabyGuard az ipar egyik leghatékonyabb és legtartósabb UV-, hő- és fényvédő autóüveg fóliája.

Mi ellen véd a fólia?

A fólia fő feladata a besugárzott energia lehető legnagyobb mértékű kiszűrése. Az így kiszűrt energia nem fogja roncsolni az autó kárpitját, nem melegíti fel a jármű belső elemeit, mint például a műszerfalat vagy az üléseket.

Emellett a fólia képes akár 95%-os belátásvédelmet is biztosítani, ami lehetővé teszi gyermeke számára a nyugodt és kényelmes pihenést, miközben Ön vezetés közben is tökéletesen kilát az üvegeken keresztül.

A Skyfol Babyguard fólia az UV 99,9%-át kiszűri, ezzel megóvja gyermeke bőrét a káros hatásoktól. Az UV sugárzásról érdemes tudni, hogy képes akár a bőr mélyebb rétegeibe is bejutni, ami bőrelváltozást okozhat, és a bőrrák kialakulásához vezethet. A káros UV sugárzás okozhatja még a szemlencse elszürkülését, ami a hályogok képződését segíti elő. Gyermeke közvetlenül az üveg mellett ül, gondoljon bele, milyen mértékű negatív UV sugárzási hatásoknak van kitéve!

Az 5%-os teljes napenergia áteresztés maradéktalan komfortérzetet nyújt Önnek és gyermekének egyaránt – legyen kint bármilyen tikkasztó hőség is.


Profi hővédelem – elegáns megjelenés

Unja már, hogy a közönséges fényellenző tappancsokkal és pelenkákkal kell bajlódnia minden egyes autóút megkezdése előtt? A Skyfol BabyGuard elegáns, esztétikus és profi megoldást nyújt erre a problémára is. Amellett, hogy megóvja gyermekeit és ideális feltételeket biztosít családja számára, autóját ízlésesebbé is varázsolja.

A Skyfol BabyGuard a legfejlettebb gyártástechnológiáknak köszönhetően az egyik legerősebb hővédelmet garantálja az üvegfólia iparágban.

Mi már felkészültünk a nyári hőségre, lássa el Ön is professzionális védelemmel autóját!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, nyomja meg a piros ajánlatkérő gombunkat!